Vielä yhdet?



”Tärkein raaka-aine on rakkaus",
Jamil Haddad 
sanoo.

"Lisäksi tarvitaan vain vettä, mallasta sekä humalaa”, hän jatkaa ja saa oluen panemisen kuulostamaan lastenleikiltä. 

Jamil on mies, joka on perusti Libanonin ensimmäisen mikropanimon Josen kotikaupunkiin, Batrouniin.

  ”Ensimmäisen olutreseptin kehittelyyn kului vuosi ja valutin varmaan sata koe-erää vessanpöntöstä viemäriin”, Jamil kertaa. 

Nyt valikoimissa on neljä olutta: kevyehköt lager- ja light beerit kovaan janoon sekä pari tummempaa irlantilaistyylistä olutta herkutteluun.
 
”Panostamme oluen ja ruoan yhdistämiseen”, Jamil kertoo ja suosittelee paahdetuista karamellimaltaista valmistettua Black Irishiä pihvin kaveriksi. Burgereiden ja bbq-ruoan kylkiäisenä taas maistuu light beer, jonka raikkaus piilee tšekkiläisissä pilsner-maltaissa.

Lue lisää kirjastamme, jonka voit tilata esim. täältä!




Kommentit

Suositut tekstit