Vielä yhdet?
![]() |
”Tärkein raaka-aine on rakkaus",
Jamil Haddad
sanoo.
"Lisäksi tarvitaan vain
vettä, mallasta sekä humalaa”, hän jatkaa ja saa oluen panemisen kuulostamaan
lastenleikiltä.
Jamil on mies, joka on perusti
Libanonin ensimmäisen mikropanimon Josen kotikaupunkiin, Batrouniin.
”Ensimmäisen olutreseptin
kehittelyyn kului vuosi ja valutin varmaan sata koe-erää vessanpöntöstä
viemäriin”, Jamil kertaa.
Nyt valikoimissa on neljä olutta: kevyehköt lager- ja
light beerit kovaan janoon sekä pari tummempaa irlantilaistyylistä olutta
herkutteluun.
”Panostamme oluen ja ruoan yhdistämiseen”, Jamil kertoo ja suosittelee paahdetuista karamellimaltaista valmistettua Black Irishiä
pihvin kaveriksi. Burgereiden ja bbq-ruoan kylkiäisenä taas maistuu light beer,
jonka raikkaus piilee tšekkiläisissä pilsner-maltaissa.
Lue lisää kirjastamme, jonka voit tilata esim. täältä!
Kommentit
Lähetä kommentti