Grilliruokien tappohyvä kylkiäinen Tabboulé
Grilliruokien simppeli seuralainen saa
makunsa persiljasta ja minusta.
Josen ohjeella bulguria tai couscousia
ei tarvitse edes keittää!
2 rkl bulguria tai couscousia
6 tomaattia
2 isoa nippua lehtipersiljaa
3 oksaa tuoretta minttua
1 iso punasipuli
2 rkl oliiviöljyä
1 sitruunan mehu
2 tl sumakkia tai 1 rkl sitruunamehua
0,25 tl suolaa ja mustapippuria
salaatinlehtiä
- Kuutioi tomaatit ja sekoita ne bulgurin joukkoon. Lisää hienonnettu persilja, minttu ja punasipuli.
- Lisää myös öljy sekä mausteet. Sekoita hyvin. Anna vetäytyä noin 30 minuuttia.
- Lado kulhon pohjalle salaatinlehtiä ja lusikoi bulguriseos niiden päälle.
- Tarjoa lisäksi salaatinlehtiä, joihin jokainen voi annostella tabbouléta lusikan tapaan.
Vinkki:
Älä keitä bulguria. Raaka bulguri kypsyy tomaateista irtoavan nesteen sekä
sitruunamehun avulla. Tarvittaessa voit korvata bulgurin raa’alla couscousilla.
Kommentit
Lähetä kommentti