Grilliruokien tappohyvä kylkiäinen Tabboulé


Grilliruokien simppeli seuralainen saa
makunsa persiljasta ja minusta.
Josen ohjeella bulguria tai couscousia 
ei tarvitse edes keittää!



2 rkl bulguria tai couscousia
6 tomaattia
2 isoa nippua lehtipersiljaa
3 oksaa tuoretta minttua
1 iso punasipuli
2 rkl oliiviöljyä
1 sitruunan mehu
2 tl sumakkia tai 1 rkl sitruunamehua
0,25 tl suolaa ja mustapippuria
salaatinlehtiä

  • Kuutioi tomaatit ja sekoita ne bulgurin joukkoon. Lisää hienonnettu persilja, minttu ja punasipuli.
  • Lisää myös öljy sekä mausteet. Sekoita hyvin. Anna vetäytyä noin 30 minuuttia.
  • Lado kulhon pohjalle salaatinlehtiä ja lusikoi bulguriseos niiden päälle.
  • Tarjoa lisäksi salaatinlehtiä, joihin jokainen voi annostella tabbouléta lusikan tapaan.

Vinkki: Älä keitä bulguria. Raaka bulguri kypsyy tomaateista irtoavan nesteen sekä sitruunamehun avulla. Tarvittaessa voit korvata bulgurin raa’alla couscousilla. 




Kommentit

Suositut tekstit