Mikä ihmeen meze?
Mezet ovat pieniä
ruokalajeja, joita tarjoillaan useimmiten alkupaloina, mutta niitä voi nauttia
myös läpi aterian.
Ravintolassa mezet tilataan illallisen aluksi,
mutta tarjoilijat korjaavat mezekipot pöydästä pois vasta jälkiruoan aikaan.
Näin niitä voi napostella pääruoan lisukkeena pitkin iltaa.
Mezet ovat sosiaalista syömistä
parhaimmillaan!
Pöytäseurue tilaa kuudesta kahteenkymmeneen erilaista mezeä jaettaviksi ja kierrättää kulhoja ruokailijalta toiselle.
Pöytäseurue tilaa kuudesta kahteenkymmeneen erilaista mezeä jaettaviksi ja kierrättää kulhoja ruokailijalta toiselle.
Kikherneistä valmistettavan hummuksen, persiljaisen bulgurisalaatti
Tabboulén sekä viininlehtikääryleiden ohella löydät monia maistuvia meze-ohjeita helmikuussa julkaistavasta kirjastamme!
Tabboulén sekä viininlehtikääryleiden ohella löydät monia maistuvia meze-ohjeita helmikuussa julkaistavasta kirjastamme!
Kommentit
Lähetä kommentti