Pressi
Tälle sivulle kokoamme kirjastamme tehtyjä juttuja.
Haastattelupyynnöt ja arvostelukappaleet:
Anu Makkonen / PR- ja viestintätoimisto Mellakka Helsinki: anu@mellakkahelsinki.fi, p. 040 595 4777
Minna Auvinen / Readme.fi: minna.auvinen@readme.fi, p. 0400 220092
Lehdet:
Etelä-Saimaa, toimittaja Riina Nokso-Koivisto:
Lännen Media, toimittaja Riikka Happonen:
Viini-lehti, toimittaja Katri Saukkonen:
Glorian Ruoka & Viini:
Helsingin Sanomat, toimittaja Katja Bäcksbacka:
Ilta-Sanomat, toimittaja Sanna Mansikkamäki:
Kauppalehti / Optio, toimittaja Mikko Takala:
Joutseno-lehti, toimittaja Mirja Rantala:
Ilta-Sanomat, toimittaja Kari Ylänne: http://www.iltasanomat.fi/ruokala/keittokirjat/art-2000001173492.html
Radio:
Ylen Puhe, toimittaja Miia Krause: http://areena.yle.fi/1-3329077?autoplay=true
Tv:
Huomenta Suomi, toimittaja Jesse Kamras: http://www.katsomo.fi/#!/jakso/33001003/huomenta-suomi/597579/libanonilaiset-meze-alkupalat
Blogit:
Ja kaikkea muuta: http://jakaikkeamuuta.blogspot.fi/2016/03/mista-on-kevaan-keittokirjat-tehty.html
Kristallikimara: http://kristallikimara.blogspot.fi/2016/03/josen-meze-libanonin-herkut.html
Haastattelupyynnöt ja arvostelukappaleet:
Anu Makkonen / PR- ja viestintätoimisto Mellakka Helsinki: anu@mellakkahelsinki.fi, p. 040 595 4777
Minna Auvinen / Readme.fi: minna.auvinen@readme.fi, p. 0400 220092
Lehdet:
Etelä-Saimaa, toimittaja Riina Nokso-Koivisto:
Lännen Media, toimittaja Riikka Happonen:
Viini-lehti, toimittaja Katri Saukkonen:
Glorian Ruoka & Viini:
Helsingin Sanomat, toimittaja Katja Bäcksbacka:
Ilta-Sanomat, toimittaja Sanna Mansikkamäki:
Kauppalehti / Optio, toimittaja Mikko Takala:
Joutseno-lehti, toimittaja Mirja Rantala:
Ilta-Sanomat, toimittaja Kari Ylänne: http://www.iltasanomat.fi/ruokala/keittokirjat/art-2000001173492.html
Radio:
Ylen Puhe, toimittaja Miia Krause: http://areena.yle.fi/1-3329077?autoplay=true
Tv:
Huomenta Suomi, toimittaja Jesse Kamras: http://www.katsomo.fi/#!/jakso/33001003/huomenta-suomi/597579/libanonilaiset-meze-alkupalat
Blogit:
Ja kaikkea muuta: http://jakaikkeamuuta.blogspot.fi/2016/03/mista-on-kevaan-keittokirjat-tehty.html
Kristallikimara: http://kristallikimara.blogspot.fi/2016/03/josen-meze-libanonin-herkut.html
Kommentit
Lähetä kommentti