JALLA! JALLA!
Kirja kuljettaa
Bekaanlaakson vehreiltä viinipelloilta aina pohjoisen vuoristoon asti. Matkan
varrella tutustumme maan monipuolisiin makuihin ja ruokakulttuuriin, joka on Lähi-idän
vivahteikkain.
Matkanjohtajana toimii Top Chef -televisio-ohjelmasta tuttu
keittiöpäällikkö Joseph Youssef, joka
palaa juurilleen kotimaahansa. Josen perheen rakkaimmat reseptit on koottu
kirjan kansien väliin. Paistamme zataar-lettuja leiritulella aamuvarhaisella,
pyydystämme mustekaloja tähtitaivaan alla sekä upotamme kätemme multaan
sadonkorjuun aikaan.
Juhlan tullen pöydät notkuvat värikkäitä mezejä ja
grilliherkkuja, joiden ohjeet löydät kirjastamme. Kurkistamme myös ravintoloiden
keittiöihin ympäri maata sekä kuulemme huippukokkien herkullisimmat
ruokatrendit. Boheemi Beirut sykkii elämää ja sen katuruokakulttuuri vie
mennessään. Historiallisen Bybloksen kapeilla kujilla tulvivat tuhansien
mausteiden tuoksut, Batrounissa
polttelemme maan parhaat shishat sekä vierailemme trendikkäässä olutpanimossa.
Josen meze – Libanonin
herkut syntyi rakkaudesta ruokaan ja reissaamiseen. Haluamme jakaa
kanssanne parhaimmat matkatärpit sekä kattavan reseptikokoelman, joilla
onnistunut kotikeittiössäsi. Libanonilainen ruokakulttuuri ei täytä vain
vatsaa, vaan lämmittää myös sydäntä.
Tässä blogissa julkaisemme makupaloja kirjasta kuvien, reseptien ja tarinoiden kautta.
Kommentit
Lähetä kommentti