Kurkistus kulissien taakse, osa II
Elämä julkkareiden jälkeen alkaa palailla uomiinsa.
Lämmin kiitos kaikille, jotka teitte päivästämme juhlan!
Vedetään hetki henkeä ja palataan ajassa tuokio taaksepäin.
Edellinen kurkistus kirjamme kulisseihin kertoi kesästä 2013.
Meillä oli biljetit pulitettuina samalle syksylle,
mutta reissu peruuntui meistä riippumattomista syistä.
Kului reilu vuosi.
Sinä aikana Josesta tuli toistamiseen eno.
Punatukkainen peikkopoika Andrew sai suloisen sisaren.
Turku jäi taakse, kun Jose muutti stadiin
ja tarttui Krog Madame -ravintolan ohjaksiin.
touhusivat
journalismin parissa ja
matkustivat maailmalla.
Taustalla kyti kuitenkin kipinä
Josen meze -kirjaa
kohtaan.
Tuntui turhauttavalta, että kevääksi 2014 kaavailtu kirja
siirtyi ensin syksyyn 2015
ja myöhemmin maaliskuuhun 2016.
Kun lentokoneen kurssi viimein kääntyi
takaisin kohti Beirutia syksyllä 2014,
jokainen meistä oli täynnä tarmoa ja tekemisenpaloa.
Ensimmäisellä retkellämme keskityimme
pitkälti Josen perheeseen
ja hänen parhaisiin ruokaohjeisiinsa.
Toinen iskumme Libanoniin oli katuruokapainotteisempi.
Vierailimme myös viinitiloilla ja rankkasimme maan parhaat ravintolat.
Saimme tutustua Libanonin cooleimpaan kokkiin, Jad el Hageen, joka tarjoili meille höyryäviä simpukoita ja kirpeää sitruunapiirasta.
Saimme tutustua Libanonin cooleimpaan kokkiin, Jad el Hageen, joka tarjoili meille höyryäviä simpukoita ja kirpeää sitruunapiirasta.
Piipahdimme myös trendikkäässä olutpanimossa, joka sijaitsee Josen kotikaupungissa, Batrounissa.
Zahlessa maistoimme suomalaisittain eksoottisia lampaan aivoja sekä dippailimme sammakonkoipia valkosipuli-sitruunasoosiin.
Zahlessa maistoimme suomalaisittain eksoottisia lampaan aivoja sekä dippailimme sammakonkoipia valkosipuli-sitruunasoosiin.
Robert rakastaa reportaaseja.
Katjaa kiinnostaa tarinat kuvien sekä reseptien takana.
Näistä aineksista rakentui ruokamatkamme
Kommentit
Lähetä kommentti